Še bo toplo

0
175

Ponoči bo večji del Slovenije prekrivala oblačnost, po nižinah bo marsikje ponovno nastala megla. Nekaj sončnega vremena bo zjutraj na Primorskem, ob morju bo pihal šibak jugo. Temperature bodo večinoma nekoliko višje kot danes, okoli 6, 7 stopinj Celzija bomo imeli, ob morju jih bo 9, na SZ pa 2 nad ničlo.

Jutri bo na nebu veliko visoke, prosojne oblačnosti, ki bo prepuščala sončne žarke. Največ sonca bo na Primorskem, najmanj pa v Prekmurju, kjer bo oblačnost nekoliko gostejša. Najvišje temperature bodo na Primorskem, tukaj se bo ogrelo do 19 stopinj, drugod bo med 15 in 17 stopinj Celzija, kakšna manj bo le na Gorenjskem.

V soboto zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla, na Primorskem in v višjih legah bo sončno, popoldne bo povsod večinoma jasno. Z meglo se bo začela tudi nedelja, čez dan bo na nebu več oblakov, a nekaj sonca vseeno bo. Začetek tedna bo oblačen in suh, temperature bodo razmeroma visoke. Hladna fronta nas bo predvidoma prešla v sredo, padavin ne bo veliko, bodo pa temperature nižje za približno 5 stopinj Celzija.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj