Še ena žrtev cest

0
3300

Na JV Slovenije bo 7. januar ostal zapisan kot eden najbolj tragičnih na naših cestah, saj so danes na našem območju umrli trije ljudje. Prva nesreča se je zgodila okoli 5. ure pri Kočevskih Poljanah, o čemer smo poročali. V nesreči sta umrla dva človeka. Druga tragična nesreča na območju PU Novo mesto pa se je zgodila malo po 15. uri.

Ob 15.13 je v naselju Pečice, občina Brežice, osebno vozilo povozilo občanko. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom izvlekli osebo izpod vozila. Oseba je v nesreči preminula. Obveščene so bile pristojne službe, poroča brežiški Regijski center za obveščanje.

Nekaj po 15. uri so bili policisti PP Brežice obveščeni o nesreči v kraju Pečice, kjer naj bi žensko povozil avtomobil. Po prvih ugotovitvah policistov naj bi 60-letna ženska na dvorišču stanovanjske hiše premaknila
osebni avtomobil po rahlem klancu navzgor. Ko je izstopila iz vozila in hodila proti hiši, se je vozilo, ki najverjetneje ni bilo ustrezno zavarovano oziroma ni bila zategnjena ročna zavora, pričelo premikati in
povozilo žensko, ki je obležala pod vozilom. Zaradi hudih poškodb je umrla na kraju nesreče. Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo. so sporočili s PU Nm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj