petek, 3 maja, 2024
DomaKronikaŠe nezrelega kradejo - krompir

Še nezrelega kradejo – krompir

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 94 nujnih primerih. Med drugim zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, vlomov in tatvin.

Vlomi in tatvine

Med 3. 7. in 5. 7. je v Semiču nekdo vlomil v počitniško hišo in odtujil kosilnico, kompresor, motorno žago in električni podaljšek. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 500 evrov.

Med 2. 7. in 5. 7. je v Brežicah neznanec vlomil v stanovanjsko hišo. Okoliščine policisti še preiskujejo.

V noči na 5. 7. je v kraju Mavrlen nekdo vlomil v zidanico in odtujil motorno žago, kosilnico in posodo z gorivom. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1.800 evrov škode.

V kraju Mrtvice na območju PP Krško so v noči na 5. 7. neznanci z njive odtujili okoli 200 kg krompirja, z njive v kraju Blato na območju PP Trebnje pa okoli 150 kg krompirja.

V Trebnjem je med 25. 6. in 5. 7. nekdo skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil nakit. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 4.000 evrov škode.

V noči na 6. 7. je v Leskovcu pri Krškem nekdo vlomil v prostore prodajalne. Okoliščine vloma policisti še preiskujejo.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča