Sekretarke v Očesnem centru Preskar

0
678

Če kdo, potem si med drugimi zagotovo dober vid želijo tajnice. Članice kluba Sekretark Dolenjske in Bele krajine so obiskale Očesni center Preskar v Novem mestu.

Prisrčno so nas sprejeli zdravnica oftalmologinja Andrejka Preskar, ki je ena izmed lastnikov centra, Janja Krajnc, dipl. optometristka ter optik Borut Gregorčič. Predstavili so nam zasebni medicinski center ter povedali, da so specializirani za diagnostiko, zdravljenje očesnih obolenj, izvajajo operacije oči, opravljajo laserske posege ter optiko.  Za vse navedene storitve so tudi mednarodno akreditirani in ISO certificirani. Pregled in operacijo oči izvajajo tudi na zdravstveno kartico ali napotnico osebnega zdravnika, saj imajo koncesijo z Ministrstvom za zdravje Republike Slovenije. Ravno tako lahko njihove storitve koristite samoplačniško. Vsem udeleženkam so izmerili očesni pritisk in opravili optometristični pregled. Ene so si naročile nova stekelca, nekaj pa se jih je odločilo za nove modne okvirje. 

Odlikuje jih strokovnost in predanost, saj v očesnem centru razpolagajo s sodobno tehnološko opremo. Intenzivno vlagajo tako v znanje kot tudi v tehnologijo, da so njihovi pacienti zadovoljni. Ponosni so na prejem Certifikata ISO 9001 za kakovost, ki so ga prejeli leta 2013. Pravijo še, da je pri njih očesni pregled več kot le merjenje dioptrije, kar smo potrdile tudi z našim obiskom, saj smo se pri njih zadržale kar tri ure. 

Nataša Poljanec, predsednica Kluba

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj