Šentjernejski Trubar z odličnimi dogodki, preveri

0
188

Korona je in očitno bo, ampak življenje gre naprej. Sicer prilagojeno, delno ohromljeno, a vseeno kultura in njeni ustvarjalci ne smejo zamreti. Prav je da lahko naš dan obogatijo s svojim ustvarjanjem. Bogat nabor glasbene, igralske in filmske kulture, Vam ta konec tedna ponujajo v Kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju. Dogodki bodo potekali s soglasjem NIJZja, število mest je omejeno.

V petek, 18. septembra, TRIO SEPKI, OB 20:00h,  5€

Trio Sepki je ekipa treh profesionalnih glasbenikov Rok Šinkovec, Matjaž Ugovšek in Uroš Buh, v zasedbi z akustično kitaro, klavirsko harmoniko, tolkali in tremi moškimi vokali.

Zasedba je sestavljena iz vzgibov do preigravanja kvalitetne glasbe, sicer pa svoj avtorski doprinos prispevajo v skupinah Brencl banda, Same babe, BUH, Slon in Sadež, Natriletno kolobarjenje s praho, Zaklonišče prepeva, …

Njihov repertoar obsega vse od Beatlov, Van Morissona, Stinga, Michaela Jacksona, Franka Sinatre, UB40, Depeche mode, Davida Bowieja, Toma Pettyja, do modernejših: Bruno Mars, Amy Winehouse, Ed Sheeran, Mumford&Sons.

Vmes se z veseljem ustavijo tudi pri nekaterih izjemnih slovenskih avtorjih, kot so npr.: Slavko Ivančič, Bele Vrane, Benč, Vlado Kreslin, Neca Falk in pa seveda nekaj jugo-rocka: Bijelo dugme, Bajaga,s Jinx, Balaševič. Odlična muzika, ni kaj!

V soboto vas vabijo na otroško predstavo Ko bom velik in kasneje na ogled filma Prevajalci. Več boste našli na povezavi TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj