Škode po požaru za okoli 50.000 €

0
635

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 105 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 415 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri sta se dva udeleženca lažje poškodovala in deset
prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Krškem so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi 17-ih kršitev
javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešanih oseb in požarov.

Vlomi in tatvine

Med 19. 2. in 23. 2. je v Brežicah nekdo skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je prenosni računalnik, motorno žago in električno orodje. Lastnika je oškodoval za 600 evrov.

V okolici Otočca je neznanec s strehe stanovanjske hiše odtujil bakrene žlebove in lastnika oškodoval za 200 evrov.

Pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Policisti Policijske postaje Krško so med kontrolo prometa v noči na 25. 2. v Krškem ustavili 41-letnega voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,75 miligramov alkohola. Volkswagen polo so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Požar

Policisti Policijske postaje Krško so bili 24. 2. nekaj po 20. uri obveščeni o požaru gospodarskega objekta v Krškem. V požaru ni bil nihče poškodovan, ogenj pa je uničil zgornjo etažo objekta in kmetijski traktor.
Policisti so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je prišlo do požara lesene obloge ob dimniku krušne peči. Policisti okoliščine še preiskujejo, po oceni oškodovanca pa je v požaru nastalo za okoli 50.000 evrov škode.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj