četrtek, 28 marca, 2024
DomaLokalnoSlovenec sem, ki me zanima Danska v pozni jeseni

Slovenec sem, ki me zanima Danska v pozni jeseni

Ustava Republike Slovenije je. Komu in zakaj je napisana? Takoj na začetku tega članka bom še enkrat poudaril, da strankarsko nisem obremenjen, pa vendar tiho ne bom, kar številni veste.

Sreda, 15. september, z vsemi egotripi, ni nič drugega kot še eno nadvladje politične samovšečnosti pri nas. Dokaz so samo prvi NE -odzivi odgovornih po soboti in nedelji, ko so se ob novih ukrepih za t.i. slovensko zdravje odgovorni in plačani izgovarjali, da o slednjem ne vedo nič. Zadevo sta v ponedeljek razlagala dva sekretarja. Pridna, saj sta za delo tudi plačana, ampak še vedno ni zabevskal nekdo, ki ga plačujemo že toliko desetletji.

O tem fenomenu hitrih okužb ob začetku septembra, naj javnosti razložijo tudi vsi strokovni podaniki. Oziroma ZAKAJ je bilo slaba dva meseca tihožitje z okužbami. Slednji ste oboroženi s strokovnjaki. Janez, tudi ti lahko kaj poveš.

Vsekakor pa ne moremo mimo priznanja glede cepljenosti. Ne vem kakšna bi bila, če ne bi vladal Janez, ki ima očitno še vedno večinsko podporo.

V vsakem primeru je v ospredju zdravje. Slednje naj se spoštuje, varuje in ne omejuje v t.i. bliskovitih intervalih, ki jim ljudje v podjetništvu težko sledimo. Z veliko željo tudi, da se to ne izkorišča za cekinčke.

Ne glede na vse, smo nekateri še vedno ZDRAVI, čeprav je prisotnost covida že nekaj časa tudi pri nas in smo v vsem tem času delali, morda še več. Vsekakor me pa zanima Danska v pozni jeseni in odziv pri nas, v Sloveniji.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča