petek, 26 aprila, 2024
DomaLokalnoSnegolom in kje brez vode in elektrike

Snegolom in kje brez vode in elektrike

Regijska centra za obveščanje Novo mesto in Brežice poročata, da so pristojni nekajkrat posredovali zaradi snega, saj so nekatera dreves klonila pod težo bele gmote.

6. 4. 2021 ob 10.57 je v ulici Kurirska steza v Črnomlju, zaradi teže snega drevo ogrožalo objekt osnovne šole. Gasilci PGD Črnomelj so obžagali veje drevesa ter nevarnost odstranili. Na kraju je bil prisoten tudi dežurni delavec elektro podjetja.

6. 4. 2021 ob 11.02 je na Zaloški cesti v Novem mestu drevo oviralo promet. Za odstranitev je poskrbel dežurni delavec cestnega podjetja.

6. 4. 2021 ob 11.15 je v bližini naselja Dolenji Maharovec, občina Šentjernej, drevo padlo na cestišče. Dežurni delavec cestnega podjetja je drevo razžagal in odstranil.

6. 4. 2021 ob 11.17 je na cesti Soteska-Dvor, občina Dolenjske Toplice, podrto drevo oviralo promet. Drevo je odstranil dežurni delavec cestnega podjetja.

6. 4. 2021 ob 11.59 je pri naselju Hudo, občina Novo mesto, podrto drevo oviralo promet. Drevo je razžagal in odstranil dežurni delavec cestnega podjetja.

Ob 10.11 se je na regionalno cesto pri Jesenicah na Dolenjskem, občina Brežice, podrlo drevo. Posredoval je dežurni delavec CGP, ki je drevo razžagal in ga odstranil.

Ob 10.18 se je na lokalno cesto pri Velikem Kamnu, občina Krško, podrlo drevo. Posredovali so dežurni delavci Kostaka Krško, ki so drevo razžagali in odstranili.

Ob 11.13 se je na lokalno cesto pri Globokem, občina Brežice, podrlo drevo. Posredovali so dežurni pri komunalnem podjetju, ki so drevo razžagali in odstranili.

Ob 11.30 se je na lokalno cesto pri Curnovcu, občina Brežice, podrlo drevo. Posredovali so dežurni pri komunalnem podjetju, ki so drevo razžagali in odstranili.

Ob 11.59 se je na lokalno cesto pri Artu, občina Sevnica, podrlo drevo. Posredovali so dežurni pri komunalnem podjetju, ki so drevo razžagali in odstranili.

Komunala Brežice d.o.o. obvešča uporabnike iz naselij Kapele, Rakovec, Slogonsko, Vrhje in del Župelevca, da bo jutri, 7.4.2021, predvidoma med 8. in 14. uro, motena dobava pitne vode zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v sredo dne 7. 4. 2021 od 8.00 do 10.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP NOVOLES SOTESKA.

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča