četrtek, 28 marca, 2024
DomaLokalnoSnegolom zapiral poti

Snegolom zapiral poti

Pod težo mokrega in težkega snega so klonila številna drevesa in na območju JV Slovenije prekinila predvsem prometne poti. Posredovali so pristojni delavci, ki so odstranili podrta drevesa.

Snegolom

16. 1. 2023 ob 6.33 se je na cesti pri naselju Radna vas, občina Mokronog-Trebelno, podrlo drevo in oviralo promet. Gasilci PGD Štatenberk so drevo razžagali in odstranili.

16. 1. 2023 ob 7.48 je pri naselju Gumberk, občina Novo mesto, podrto drevo oviralo promet. Dežurni delavci cestnega podjetja so drevo odstranili.

16. 1. 2023 ob 7.57 se je pri naselju Žubina, občina Trebnje, podrlo drevo in oviralo promet. Delavci Komunale Trebnje so drevo razžagali in odstranili.

16. 1. 2023 ob 8.12 je med Malim in Veliki Slatnikom, občina Novo mesto, drevo padlo na cesto in zaprlo promet. Dežurni delavci cestnega podjetja so drevo razžagali in odstranili.

16. 1. 2023 ob 9.16 pri naselju Gornja Stara vas, občina Škocjan, sta podrti smreki zaprli cesto. Gasilci PGD Zagrad so ju razžagali in odstranili s cestišča.

16. 1. 2023 ob 9.48 je na cesti pri Velikem Podljubnu, občina Novo mesto, podrt hrast zaprl cesto. Odstranili so ga delavci cestnega podjetja.

16. 1. 2023 ob 9.58 je na cesti Roje pri Čatežu—Gorenja vas pri Čatežu, občina Trebnje, podrto drevo oviralo promet. Delavci Komunale Trebnje so drevo odstranili s cestišča.

16. 1. 2023 ob 11.01 sta pri Loški vasi, občina Dolenjske Toplice, drevesi ovirali promet. Za odstranitev dreves so poskrbeli dežurni delavci cestnega podjetja.

Občina Krško

Ob današnjem sneženju je na regionalno in lokalno cesto padlo več dreves, ki so onemogočala ali močno ovirala promet. Delavci cestnega podjetja in Kostak-a Krško so odstranili drevesa pri naselju Spodnje Pijavško, Lomno in Sremič.

Občina Sevnica

Ob današnjem sneženju je na regionalno cesto na Planinski cesti padlo drevo, odstranili so ga delavci cestnega podjetja.

Občina Brežice

Ob današnjem sneženju je na regionalno in lokalno cesto padlo več dreves, ki so onemogočala ali močno ovirala promet. Delavci cestnega podjetja in Komunale Brežice so tako odstranili drevesa v mestu Brežice in na Bizeljskem ter pri naselju Hrastje pri Cerkljah.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča