Pet nesreč, devet poškodovanih

35700
1084

Vreme je še vedno prijetno toplo in na cestah je veliko kolesarjev in motoristov. Prav tako je še naprej živahno v vinogradih. Žal pa nesreča ne počiva. Samo danes se je na območju PU Nm zgodilo pet prometnih nesreč, kar devet poškodovanih oseb pa so prepeljali v bolnišnice.

Ob 15.12 uri je v naselju Grič pri Klevevžu, občina Šmarješke Toplice, voznik osebnega vozila zapeljal na brežino in se prevrnil na cesto. Med prevračanjem je padel iz vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega oskrbeli na kraju in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Zbure so pomagali pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe, zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator.

Okoli 15. ure se je prometna nesreča zgodila v Ulici Staneta Rozmana v Črnomlju. Kot so nam povedali na novomeškem OKC PU Nm, sta trčili osebni vozili. V nesreči se je poškodovalo pet oseb. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so jih oskrbeli na kraju in dve osebi odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Tri poškodovane osebe pa so v bolnišnico odpeljali z osebnimi vozili. Gasilci PGD Črnomelj so odklopili akumulatorja na vozilih, požarno varovali kraj nesreče, pomagali reševalcem pri oskrbi ponesrečencev, usmerjali promet, pomagali vlečni službi in očistili cestišče.

Ob 10.38 uri se je zgodila nesreča. V naselju Brestanica je padel motorist in se poškodoval. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče ter nudili pomoč reševalcem NMP. Reševalci NMP Krško so poškodovanega motorista oskrbeli in prepeljali v SB Novo mesto.

Ob 8.51 sta v naselju Drnovo, občina Krško, trčili osebni vozili. Ena oseba se je pri tem poškodovala. Reševalci NMP Krško so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Ob 6.08 sta na Otoški cesti v rondoju pri Qlandiji v Novem mestu trčili osebni vozili. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so na kraju oskrbeli eno osebo in jo prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče in pomagali reševalcem.

V petek ob 19.34 se je v Bizeljski vasi, občina Brežice, pri padcu poškodoval motorist. Reševalci NMP ZD Brežice so poškodovanega motorista oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj