Šolski center Nm na obrtno – podjetniškem tednu

0
115

V Novem mestu bo od 13. do 16. maja v prostorih Območno obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto potekal strokovno in izobraževalno obarvan obrtno-podjetniški teden. Vesna Pirc, vodja izobraževalnega področja na Enoti za izobraževanje odraslih v Šolskem centru Novo mesto, in Tomaž Pintarič, vodja Medpodjetniškega izobraževalnega centra v Šolskem centru Novo mesto, bosta v ponedeljek, 13. 5. 2019, ob 9.30 predstavila projekt ATENA (Promocija, animacija in učna pomoč od 2018 do 2022), v sklopu katerega ponujajo brezplačno učno pomoč, in projekt MUNERA 3 (izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja od 2018 do 2022). »Če bi radi zamenjali službo, če iščete drugo priložnost, želite dokončati šolanje ali pa ste brezposelni in bi radi izpopolnili svoje znanje, da boste lahko dobili za vas primerno delo, je projekt ATENA prava izbira,« je povedala Vesna Pirc.

V Šolskem centru Novo mesto se lahko odločite za programe, kot so: elektrotehnik, farmacevtski tehnik, gradbeni, kemijski, kozmetični, lesarski ali logistični tehnik, predšolska vzgoja, strojni tehnik, tehnik računalništva in zdravstvena nega. Dokončate lahko tudi poklicno izobraževanje in postanete avtokaroserist, avtoserviser, bolničar–negovalec, elektrikar, izdelovalec oblačil, mehatronik operater, mizar, oblikovalec kovin–orodjar, računalnikar, tesar ali zidar. Več informacij na www.atena-v.si.

Projekt ATENA poteka v sodelovanju z Evropskim socialnim skladom Evropske unije in Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport. Namen projekta je dvigniti izobrazbeno raven in poklicne kompetence odraslih z izvajanjem promocijskih in animacijskih aktivnosti ter z zagotavljanjem brezplačne učne pomoči za udeležence izobraževanja odraslih, ki so v času izvajanja učne pomoči vpisani v izobraževalne programe za dvig izobrazbene ravni.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj