Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij, ta petek

0
78

Ob razpisu »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2020–2021« Ministrstva za kulturo Center za kreativnost, ki deluje pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, organizira sklop izobraževalnih in mreženjskih aktivnosti za potencialne prijavitelje.

Na uvodni konferenci so predstavili razpis, kriterije in način financiranja ter ostale ključne informacije, povezane z razpisom. Pokazali bodo tudi primere dobrih praks, omogočili mreženje s prejemniki 2019, mentorji in podjetji ter izvedli svetovanja 1:1.

Ob razpisu Center za kreativnost organizira tudi podporna izobraževanja za prijavitelje v večjih krajih po Sloveniji. V petek, 28.2., v Novem mestu, v marcu pa še v drugih krajih. Preverite, kdaj bodo v vaši bližini tukaj.

Predmet razpisa »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij  Center za kreativnost 20202021« so nepovratne spodbude za razvoj inovativnih projektov in podjetij s področja kreativnega in kulturnega sektorja (KKS), razvoj novih izdelkov, storitev in procesov pri prijaviteljih (podjetjih in drugih organizacijah) ter spodbujanje močnejšega sodelovanja med KKS in gospodarstvom.

Rok za oddajo vlog za dodelitev sredstev je 6. 4. 2020. Besedilo javnega razpisa najdete tukaj.

(foto: CZK)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj