torek, 19 marca, 2024
DomaLokalnoŠportko 2023: pestre in brezskrbne počitnice

Športko 2023: pestre in brezskrbne počitnice

Tudi letos v Športno-kulturnem centru Košenice organizirajo aktivne počitnice in varstvo za otroke. Športko 2023 bo v petih terminih, za osnovnošolske otroke od zaključenega 1. do 9. razreda. Od ponedeljka do petka, od 06. do 17. ure, bo organizirano varstvo s prehrano in atraktiven športno-zabavni program, ki ga vodijo naši popularni stari in nadobudni novi mentorji in mentorice.

Vse aktivnosti se bodo izvajale v kontroliranem notranjem in zunanjem okolju športnega centra. Otroci se bodo udejstvovali v igrah z loparji, telovadbi in akrobatiki za začetnike (napihljiva blazina »airtrack«), v igrah z žogo, v šoli rolanja za začetnike (tudi hokej na rolerjih), streljanje z lokom, ples in še kaj. Poleg športa pa bomo imeli tudi družabne igre, ustvarjalne delavnice (risanje, izrezovanje, oblikovanje…), glasbene urice (spoznavanje inštrumentov), Športko Master Chef kuharske urice, spoznavali bomo naše junake (obisk gasilcev, vojakov, tečaj prve pomoči), imeli izlete, sprehode v naravo in aktivnosti v gozdu.

Vse informacije lahko starši najdejo na spletni strani www.sport-klub-kosenice.si ali na kontaktih pocitnice.kosenice@gmail.com in 070 593 288.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča