Spremembe v SB Nm, ki je COVID bolnišnica

0
4653

Splošna bolnišnica Novo mesto, obvešča da so spremenili režim vstopa v bolnišnico, ker so postali t.i. Covid bolnišnica, ki že sprejema Covid paciente, zato so bili prisiljeni sprejeti dodatne varnostne ukrepe, da bodo lahko čim bolj uspešni v boju z virusom.

Še vedno pa ne smemo pozabiti, da je potrebno storiti vse, da bo kljub dodatnim varovalkam preostala dejavnost bolnišnice potekala čim bolj nemoteno in po načrtih.​

Zato vas vljudno prosimo, da na dodeljen termin prihajate čim bolj točno in ne več kot 15 minut pred samim predvidenim terminom pregleda/posega/preiskave/sprejema. Pred vstopom v bolnišnico pripravite vabilo na pregled in izpolnjen vprašalnik o zdravstvenem stanju, ki ju boste izročili osebju na vhodu. Zaradi povečanega števila obiskovalcev smo na vhod postavili tudi varnostnika, ki vam bo pomagal pri nadaljnjih usmeritvah, ob vstopu v bolnišnico pa vam bomo tudi izmerili telesno temperaturo na avtomatskem merilniku.​

V primeru, da se želite zgolj naročiti na našo zdravstveno storitev, vas vljudno prosimo, da potrdilo o izdani e-Napotnici oddate v skrinjico pred vhodom v bolnišnico oz. za naročanje uporabite enega od drugih načinov naročanja (spletna stran, telefon).
Prihaja hladnejše vreme, povečano število respiratornih okužb in le skupaj, z upoštevanjem navodil, bomo lahko uspešno prebrodili izzivov polno situacijo, ki je pred nami, so še sporočili iz SB Nm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj