Stari znanec nad lokal?

0
3636

V noči na 17. 2. je v Črnomlju nekdo razbil okno gostinskega lokala in v notranjosti izpraznil vsebino gasilnega aparata. Okoliščine kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari policisti še preiskujejo. Nekateri prebivalci Bele krajine, pa se nad slednjim zgražajo, so zaskrbljeni in objavljajo fotografije uničenja lokala!

Vlomi in tatvine

V Šentlovrencu na območju PP Trebnje je med 18. in 21. uro nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in nakit. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 7000 evrov škode.

Na delovišču na Topliški cesti v Novem mestu je med 15. 2. in 17. 2. neznanec vlomil v gradbeni zabojnik in odtujil električno orodje. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 3000 evrov škode.

Med 10. in 11. uro je v Črešnjevcu pri Semiču nekdo iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujil torbico z dokumenti, denarjem in mobilnim telefonom. Lastnika je oškodoval za 800 evrov.

Na parkirnem prostoru v Šentrupertu je med 9. in 20. uro nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil denarnico z dokumenti, denarjem in bančnimi karticami. Lastnica ocenjuje, da je z vlomom in tatvino oškodovana za 1600 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj