SEVER z obiskovalci za Sonček zbral 12.060 €

0
588

V Policijsko veteranskem društvu »SEVER« Dolenjska in Bela Krajina so v »prazničnem letu«, in sicer letos praznujejo 30 let akcije SEVER, katere večji del aktivnosti se je odvijalo na Bajnofu v Novem mestu ter Posavju, 25 let zveze SEVER, katera je bila ustanovljena 26.3.1994 v Novem mestu in pa 20 let policijsko veteranskega društva SEVER Dolenjska in Bela Krajina.

V društvu so se odločili, da vse skupaj strnejo v humanitarno prireditev, zato bodo v ta namen organizirali DOBRODELNI KONCERT, ki bo v petek, dne 22.11.2019 ob 18.00 uri v Športni dvorani MAROF v Novem mestu.
Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili Orkester slovenske policije, kateremu se bodo pridružili številni ekstradniki slovenske glasbe, kot so Pop Desing, Tanja Žagar, Manca Špik, Nuša Derenda, Irena Yebuah, kateri sodelujejo s policijskim orkestrom, ter glasbene skupine z Dolenjske in Bele Krajine, in sicer ansambel Mladi Dolenjci, ansambel Novi spomini in ansambel Mladi Belokranjci.

Izkupiček koncerta bo namenjen za društvo SONČEK, Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine, kateri je ravno letos v aktivnostih za nakup novega prilagojenega vozila-kombi da zamenjajo starega dotrajanega…

SEVER z obiskovalci za Sonček zbral 12.060 €

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj