četrtek, 25 aprila, 2024
DomaKronikaTatvine v garderobah športnih objektov

Tatvine v garderobah športnih objektov

V zadnjih dneh so policisti PU NM na območju Posavja obravnavali več primerov tatvin iz garderob športnih objektov. Včeraj je med 17.40 in 19. uro nekdo v garderobi športnega objekta na Cesti krških žrtev izkoristil odsotnost lastnikov, ki so bili na vadbi, vstopil v odklenjeno garderobo in iz nahrbtnikov in žepov oblačil odtujil najmanj sedem mobilnih telefonov, dokumente in denar. Pred nekaj dnevi je na Raki storilec prav tako vstopil v odklenjeno garderobo športnega objekta, pregledal torbe in oblačila in šestim oškodovancem odtujil več mobilnih telefonov in denarnice z dokumenti in gotovino. Policisti PP Krško so opravili oglede, zbrali obvestila in nadaljujejo s preiskavo in aktivnostmi za izsleditev storilca.

Vlomi in tatvine

V noči na 6. 4. je v Krasincu na območju PP Metlika nekdo vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit in denar. Z vlomom in tatvino je lastnika oškodoval za 1600 evrov.

Med 19. in 21. uro je v kraju Meglenik na območju PP Trebnje neznanec izkoristil krajšo odsotnost stanovalke in skozi vrata vlomil v počitniško hišo. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 500 evrov škode.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča