petek, 26 aprila, 2024
DomaKronikaTatvine vgrajenih električnih vodnikov iz novogradenj

Tatvine vgrajenih električnih vodnikov iz novogradenj

V zadnjem obdobju so na območju PU Novo mesto obravnavali posamezne primere tatvin vgrajenih električnih vodnikov iz novogradenj, v vseh primerih je zaradi kaznivega dejanja nastala večja premoženjska škoda. Policisti so opravili oglede krajev kaznivih dejanj, zbrali obvestila in nadaljujejo s preiskavami in aktivnostmi za izsleditev storilcev.

Policisti in kriminalisti izvajalce del in druge občane pozivajo k samozaščitnemu ravnanju in previdnosti. Ugotavljajo, da se storilci
pripravijo na izvršitev kaznivega dejanja, delovišča in objekte opazujejo, prav tako ali je objekt morda fizično varovan, tatvino pa izvršijo v nočnem času oziroma takrat, ko na delovišču ni nikogar. Občanom svetujemo, da ob zaznavi sumljivih vozil in oseb, ki v to okolje ne sodijo in bi se lahko pripravljali na izvrševanje kaznivih dejanj, o tem takoj obvestijo policiste na številko 113 in si zapišejo registrsko številko vozila. Policisti se bodo odzvali in preverili vse okoliščine. Za vsa obvestila in pomoč se občanom zahvaljujejo, so še sporočili s Policijske uprave Novo emsto.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča