četrtek, 23 marca, 2023
DomaLokalnoTežave zaradi vetra

Težave zaradi vetra

Prihod in prehod izrazite hladne fronte je povzročil veliko težav. Okrepljen veter je na JV Slovenije v sunkih presegel 60 km/h. Pri tem je podrl več dreves, ki so zapirala ceste in prekinila oskrbo z elektriko, poročata novomeški in brežiški Regijski center za obveščanje.

Ob 7.20 se je v naselju Loke, občina Straža, za steber mostu čez reko Krko zataknilo drevo. Drevo in vejevje so izpod mostu odstranili gasilci PGD Vavta vas in Dolenja Straža.

Ob 9.24 je v naselju Vavta vas, občina Straža, na sprehajalno pot padlo drevo pri Osnovni šoli. Drevo so razžagali in  odstranili gasilci PGD Vavta vas.

Ob 10.23 je v ulici Stara cesta v Straži, na elektro vodnik padlo drevo. Drevo so razžagali in  odstranili gasilci PGD Vavta vas, delavci Elektra Ljubljana so poškodovani vodnik zamenjali.

Ob 11.25 se je na Sremiško cesto v Krškem podrlo drevo. Oviro so odstranili in razžagali delavci komunalnega podjetja.

Ob 11.50 se je v naselju Poklek nad Blanco, občina Sevnica na cesto in električno napeljavo podrlo drevo. Oviro so odstranili in razžagali delavci komunalnega podjetja, na kraju je bil prisoten dežurni delavec Elektra Celje.

Ob 12.15 se je v bližini naselja Šmarčna, občina Sevnica na cesto podrlo drevo. Oviro so odstranili in razžagali delavci CGP Sevnica.

Ob 12.32 se je v bližini naselja Orešje nad Sevnico, občina Sevnica na cesto podrlo drevo. Oviro so odstranili in razžagali delavci CGP Sevnica.

Ob 12.34 je v naselju Pavlova vas, občina Brežice, padlo drevo na cesto in onemogočilo promet. Drevo so razžagali in odstranili dežurni delavci CGP Brežice.

Ob 13.28 se je na relaciji Loka pri Zidanem mostu – Radež v občini Sevnica na cesto podrlo drevo. Oviro so odstranili in razžagali delavci Komunale Sevnica.

Ob 16.36 se je na relaciji Prilipe – Podgračeno v občini Brežice na cesto podrlo drevo. Oviro so odstranili in razžagali delavci CGP Brežice.

Podobni članki

Anketa tedna

Ali kdaj v živilskih trgovinah kupite izdelke, ki so zaradi roka znižani do 50%?

  • da (61%, 415 Votes)
  • vedno (22%, 146 Votes)
  • nikoli (14%, 98 Votes)
  • me ne zanima (3%, 18 Votes)

Total Voters: 677

Loading ... Loading ...

Najbolj popularno