Težek sneg podiral drevesa, težave z elektriko

1
624

Novomeški Regijski center za obveščanje poroča o težavah, ki jih je povzročil sneg. Pod težo mokrega in težkega snega je padlo nekaj dreves in zaprlo prometnice, poročajo tudi o težavah z oskrbo z električno energije.

Ob 11.23 Drevo ogroža streho stanovanjske hiše, Marjana Kozine , Novo mesto

Ob 9.18 je na relaciji Dolenje Laknice-Trščina, občina Mokronog-Trebelno, podrto drevo zaprlo cesto. Odstranili so ga dežurni delavci Komunale Trebnje.

DOLENJSKE TOPLICE
Podturn, občina Dolenjske Toplice, prekinitev oskrbe z električno energijo.

Ob 9.03 je v ulici Slavka Gruma v Novem mestu pod težo snega drevo padlo na osebno vozilo. Podrto drevo so razžagali in odstranili gasilci GRC Novo mesto.

Na cesti Stara Bučka-Dule, občina Škocjan, drevo ovira promet.

Birčna vas, občina Novo mesto, prekinitev oskrbe z električno energijo.

Semič, prekinitev oskrbe z električno energijo.

Ob 7.46 je podrto drevo oviralo promet v Simončičevi ulici v Trebnjem. Odstranili so ga delavci Komunale Trebnje.

Ob 7.30 je na cesti Preloka–Žuniči, občina Črnomelj, podrto drevo oviralo promet. Gasilci PGD Preloka so drevo razžagali in odstranili.

Ob 6.46 je na cesti Poljane pri Mirni Peči–Karteljevo, občina Mirna Peč, podrto drevo oviralo promet. Dežurni delavec cestnega podjetja Novo mesto je drevo razžagal in odstranil.

Ob 6.45 je na cesti Goriška vas pri Škocjanu–Gabrnik, občina Škocjan, podrti drevesi ogrožali cestni promet. Gasilci PGD Škocjan so drevesi razžagali in odstranili.

Ob 6.34 je na cesti Sela pri Ratežu, občina Novo mesto, podrto drevo oviralo promet. Gasilci GRC Novo mesto so drevo razžagali in odstranili.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj