Ti si veliko sonce: daruješ nakup, pomoč kmetov, pridelovalcev

0
1038

Dobrih ljudi nikoli ne manjka, zmanjka. In tako je prav. Manuela in Gorazd Kramžar iz Šentjanža sta na FB naredila profil TopDostava. Gre za projekt, kjer so se združili lokalni kmetje in pridelovalci in dostavljajo svoje domače dobrote. Prav tako pa pri slednjem sodelujemo vsi, ki želimo pomagati socialno šibkejšim.

In kot sta zapisala Kramžarjeva:

V tem času krize, tako finančne, psihične… sem se spomnila na prihajajoče praznike. Koliko otrok je, ki ne bojo dobili ničesar za praznike, zaradi finančne stiske staršev? To vprašanje se mi poraja že dlje časa. Ob veliki podpori mojega krasnega moža Gorazda, sem/sva se odločila speljati akcijo “TI SI VELIKO SONCE.” Ampak, brez vseh vas nam to ne bo uspelo izpeljati. Akcija je namenjena obdarovanju otrok iz socialno šibkejših družin. Prva AKCIJA bo v sevniški občini, in če nam jo uspe speljati, gremo tudi v druge občine po Sloveniji. Skupaj osrečimo in narišimo nasmeh našim sončkom ,ki jim ni lahko v tem covid času. Šola na daljavo, topli obroki….to za nekatere pomeni še večjo krizo kot je.

KAKO LAHKO POMAGATE?  Enostavno 
Ko bo objavljena naročilnica za pridelke, ki jih boste naročali zase, bo tudi rubrika v kateri lahko daruješ svoj nakup otroku(družini). Lahko podariš sadje, med, jajca…in vse kar je na voljo v naši ponudbi. Koliko boste darovali, je vaša odločitev. Vsak kilogram, škatla jajc, hlebec kruha, potica šteje…

Če pa se ne odločite za nakup in s tem pomagati, pa lahko spečete tudi sami kaj ( štrudelj, potico, suhe piškote…) in določili bomo dan prevzema dobrot in jih skupaj z ostalimi donacijami dostavili otrokom. NAREDIMO NEKAJ DOBREGA ZA NAŠE SONČKE!

Tako se konča optimistično sporočilo ljudi, ki jim ni vseeno in pomagajo. Tudi nam ni, tako da, akcija. 🙂 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj