sreda, 29 marca, 2023
DomaKronikaTihotapil Ruse, prestregli 96 ilegalcev

Tihotapil Ruse, prestregli 96 ilegalcev

Policisti PPIU Novo mesto so med izvajanjem nalog na območju Rigonc ustavili voznika kombija nemških registrskih oznak. Med postopkom so ugotovili, da 57-letni državljan Nemčije v vozilu prevaža sedem državljanov Rusije, ki so na nedovoljen način prestopili državno mejo. 57-letniku so odvzeli prostost, ga pridržali in mu zasegli kombi. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države ga bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Postopek z državljani Rusije še poteka.

Nedovoljeni prestopi državne meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju PP Brežice (Rigonce, Dobova, Loče, Obrežje) izsledili in prijeli 32
državljanov Sirije, 14 državljanov Bangladeša, 13 državljanov Rusije, 12 državljanov Kube, osem državljanov Maroka, dva državljana Pakistana, dva državljana Jordanije, dva državljana Alžirije, državljana Irana, državljana Indije, državljana Somalije in državljana Palestine. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

(simbolična fotografija)

Podobni članki

Anketa tedna

Ali kdaj v živilskih trgovinah kupite izdelke, ki so zaradi roka znižani do 50%?

  • da (61%, 415 Votes)
  • vedno (22%, 146 Votes)
  • nikoli (14%, 98 Votes)
  • me ne zanima (3%, 18 Votes)

Total Voters: 677

Loading ... Loading ...

Najbolj popularno