To nedeljo 21. Kmečki praznik v Prilozju

0
79

Društvo podeželske mladine Metlika v nedeljo, 10. julija 2016 prireja tradicionalno prireditev- Kmečki praznik, na letališču v Prilozju. Gre za tradicionalno prireditev metliških podeželcev, ki jo letos prirejamo že 21. leto zapored. Društvo šteje okoli 50 aktivnih članov, ki se skozi vso leto družimo na različnih aktivnostih (smučanje, spust po Kolpi, degustacije, občni zbor, kmečke igre, kvizi,…).

Tudi tokrat si boste lahko ogledali bogato ponudbo stojnic in predstavitev lokalnih društev, prisluhnili kulturnemu programu, navijali na kmečkih igrah in si ogledali demonstracije kmetijske mehanizacije. Za dobro zabavo pa bo poskrbel tudi Miha Veselič!

Znova pripravljajo bogat srečelov, pester animacijski program za naše najmlajše in tiste nekoliko starejše. Ste se že preiskusili v zorbingu?

Prijave za kmečke igre zbirajo pri predsedniku društva Jerneju Starašiniču, na telefonski številki 030 336 206. Svojo ekipo lahko prijavite tudi preko FB sporočila. Ekipa mora šteti 5 članov. V ekipi mora biti vsaj eno dekle.