torek, 21 marca, 2023
DomaLokalnoTo soboto v Nm 'Zmorem, želim in se zabavam'

To soboto v Nm ‘Zmorem, želim in se zabavam’

To soboto, 21. avgusta, ob 10 uri, vas novomeški Scorpion Gym vabi na ploščadi pred TRGOVINICO BREG, Breg 1, v Novem mestu, tik pred Kandijskim mostom, kjer se boste zabavali in družili vse do 13 ure.

Starši, gre za počitniški projekt »ZMOREM, ŽELIM IN SE ZABAVAM« in ima zdravstveni učinek, je zabaven, poučen in inovativen. Za malico bo poskrbela TRGOVINICA BREG. Na najboljši SUŠI v mestu bomo odšli v FINK & SITULA. Z najboljšim SLADOLEDOM pa se bomo osvežili pri KRALJ MATJAŽU! Na ploščadi bomo skupaj z reprezentanti Slovenije spoznavali Olimpijsko borilno veščino tajski boks. Pogovarjali se bomo o zdravi prehrani. Učili japonščine, ruščine, makedonščine, srbščine, ostalo pa naj ostane presenečenje.

Izvedbo programa je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport in podjetja, ki so projekt podprla: ZAMA d.o.o., LEKARNA NOVAK d.o.o., EVENTUIS d.o.o., KOBE INŽENIRING d.o.o. in ŠPES, grafični studio, d.o.o. RC Novo mesto je priskrbel material za likovne delavnice. Gazvoda, trgovina in mešalnica barv, d.o.o. pa za barve.

Izvajalec je SLOVENSKA ZVEZA TAJSKEGA BOKSA in SCORPION GYM.

To soboto v Nm 'Zmorem, želim in se zabavam'

Podobni članki

Anketa tedna

Ali kdaj v živilskih trgovinah kupite izdelke, ki so zaradi roka znižani do 50%?

  • da (61%, 415 Votes)
  • vedno (22%, 146 Votes)
  • nikoli (14%, 98 Votes)
  • me ne zanima (3%, 18 Votes)

Total Voters: 677

Loading ... Loading ...

Najbolj popularno