TPV Volley z zmagami in porazi

0
105

Minuli konec tedna je bil za ekipe odbojkaric TPV Volley Novo mesto poln novih odbojkarskih izkušenj. Novomeške odbojkarice so v 2. DOL Zahod  so domači dvorani Marof gostile vodilno ekipo Logatca. Slednja je bila premočan nasprotnik in dobila tekmo z 0:3. 2. članska ekipa se je v 3. DOL zahod prav tako srečala z ekipo Logatca II. Po napeti tekmi je zmaga ostala doma z rezultatom 3:2.

Ekipa mlajših deklic, ki tekmuje v A ligi, je v Ljubljani odigrala 4. krog. Mlada in precej neizkušena ekipa je za las izgubila obe tekmi proti ekipama Volleyballu Ljubljana in Ankaranu, a dekleta dokazujejo, da so v igri zelo napredovala.

Nedelja je bila dan za kadetinje. V dvorani Marof so Novomeščanke gostile tekmovanje 1. kadetske lige. 1. kadetska  ekipa TPV Volleya je zmagala obe tekmi proti Logatcu in Ankarana. Kadetinje II pa so se v Kočevju pomerile z ekipama Kočevje in Triglav Kranj. Novomeščanke so premagale gostiteljice.

Nove izkušnje so si nabirale tudi mlajše deklice na prijateljskem turnirju v Brestanici. Poleg novomeške ekipe sta nastopili še ekipi Brestanice in OD Krim.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj