Trgovini KZ Krka v Bršljinu in Žabji vasi odslej Mercatorjevi

Trgovini KZ Krka v Bršljinu in Žabji vasi odslej Mercatorjevi

-
0 2838

KZ Krka in Mercator sta se dogovorila o najemu trgovin Samopostrežba Bršljin in Samopostrežba ZNC v Novem mestu. Trgovini bo Mercator najel, ju celovito preuredil in predvidoma konec oktobra bosta tako kupcem ponudili še širšo izbiro izdelkov, predvsem domačih.

Trgovini se zaradi prenove začasno zapreta konec meseca septembra (Samopostrežba Bršljin 28. septembra, ZNC pa 30. septembra), odprtje obeh trgovin pa je predvidena 24. oktobra 2019.

»Z Mercatorjem iščemo pozitivne sinergije v sodelovanju, in si želimo, da bi bili obe trgovini z večjim obsegom ponudbe svežih živil še bolj konkurenčni. Pri tem je posebej pomembno, da delo ohranijo tudi vsi zaposleni v teh dveh trgovinah, ki pod enakimi pogoji preidejo k novemu delodajalcu«, je ob tem poudaril Anton Prus, direktor KZ Krka Novo mesto.

»KZ Krka in Mercator sta dolgoletna partnerja, sodelujemo tudi kot franšizerji. Zato je smotrno, da Mercator v teh dveh trgovinah, ki ju prebivalci dobro poznajo in radi obiskujejo, prevzame trgovsko dejavnost, opremo in zaposlene ter kupcem ponudi še širšo izbiro, ki si jo želijo«, je dejal Samo Gorjup, ki je izvršni direktor operativnega področja maloprodaje v Mercatorju.

V obeh trgovinah bo Mercator nudil razširjen asortiman izdelkov vsakdanje rabe, predvsem pa sveža živila in izdelke priljubljenih Mercatorjevih blagovnih znamk. Posebej pomembno je, da bodo v obeh trgovinah še naprej tudi vsi izdelki lokalnih pridelovalcev oz. kmetov, sveže goveje meso s certifikatom Izbrana kakovost in mesnine KZ Krka, zelenjava in sadje z dolenjskih kmetij, skratka celoten asortiman izdelkov in pridelkov, po katerih zvesti kupci radi posegajo.

»Ob tem pa vse naše zveste stranke obveščam, da vse ostale dejavnosti v KZ Krka ostajajo nespremenjene. Naše poglavitne panoge so še vedno prodaja kmetijskega repromateriala, odkup mleka, zelenjave in goveje živine. Naša mesna predelava daje na trg kakovostne, vsem znane mesne proizvode, katere bomo tekom te jeseni še nadgradili. Večji poudarek pa namenjamo tehničnim trgovinam, ki bodo vaš zanesljiv partner pri reji živali, vinogradništvu, sadjarstvu, vrtnarstvu, tehniki, vrtičkarstvu, ipd. Ob tem Vas vabim v našo največjo Tehnično trgovino Agroservis, na Knafelčevi 2, Novo mesto, ki smo jo preuredili in naredili bolj prijazno za stranke. V naši ponudbi niso samo izdelki za kmete in vrtičkarje ampak vam naši strokovnjaki ob nakupu tudi svetujejo in z veseljem pomagajo tako pri osnovnih napotkih kot tudi pri specialnih zadevah« je ob tem še navedel Anton Prus, direktor KZ Krka Novo mesto.