sreda, 24 aprila, 2024
DomaKronikaTrk motoristov. Trčil v srno. V nesreči avtov dva poškodovana.

Trk motoristov. Trčil v srno. V nesreči avtov dva poškodovana.

Ob 13.15 uri se je na cesti Novo mesto—Metlika pri odcepu za Gornjo Težko vodo, občina Novo mesto, zgodila prometna nesreča. Trčila sta motorista. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka in pomagali pri prenosu poškodovanega motorista, ki so ga reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, poroča novomeški Regijski center za obveščanje.

Ob 21.55 je na cesti Jama pri Dvoru–Lašče, občina Žužemberk, motorist trčil v srno. Gasilci PGD Žužemberk so zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč poškodovanemu motoristu, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu poškodovanega do reševalnega vozila. Reševalci NMP Novo mesto so na kraju oskrbeli poškodovanega motorista in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Novo mesto.

Ob 10.43 sta v kraju Arto, občina Sevnica, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Sevnica, ki so zavarovali kraj dogodka, pogasili začetni požar na vozilu, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila in pomagali reševalcem pri prenosu osebe do helikopterja ter zavarovali kraj pristanka helikopterja. Reševalci NMP Sevnica so eno poškodovano osebo prepeljali v SB Brežice, eno osebo pa je helikopter slovenske vojske z ekipo HNMP prepeljal v SB Celje, poroča brežiški Regijski center za obveščanje.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča