nedelja, 16 junija, 2024
DomaKronikaUkradli 80 kg postrvi

Ukradli 80 kg postrvi

V Prečni so policisti obravnavali tatvino potočnih postrvi plemenk. Po prvih ugotovitvah naj bi se dejanja zgodilo v ponedeljek popoldne. Storilci so iz ribogojnice odtujili približno 80 kg postrvi in s tem novomeško ribiško družino oškodovali za okoli tisoč dvesto evrov.

Nekaj pred poldnevom so policisti specializirane enote za nadzor državne meje na avtocestnem počivališču Čatež kontrolirali osebni avtomobil srbskih tablic, ki ga je vozil 52-letni voznik iz Srbije. Pri kontroli vozila so ugotovili, da ima predrugačen številke šasije, vozilo pa je bilo dva dni nazaj ukradeno v Italiji. V postopek so se vključili policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe in vozniku zaradi suma storitve kaznivega dejanja odvzeli prostost, avto pa zasegli.

Nekaj pred eno ponoči so brežiške policiste klicali v Velike Malence, kjer se je zabava mladostnikov sprevrgla v nepričakovan zaključek. Skupina nepovabljenih oseb je prišla na zabavo, začela razmetavati steklenice in povzročati nemir, tako da je večina odšla domov. Policisti so identificirali vsaj tri stare znance iz Krškega in okolice Brežice, ki jim bodo napisali plačilne naloge zaradi kršitve javnega reda in miru.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča