Ukradli passata, grozil s kijem in psom

0
3124

Z dvorišča stanovanjske hiše v Krmelju je v noči na 28. 9. nekdo odtujil osebni avtomobil Volkswagen passat variant, letnik 2015, kovinsko sive barve, registrskih oznak KK NL-366.

V ulici V Brezov log v Novem mestu je nekdo vlomil v vrtno uto in odtujil vbodno žago, električno rezilko, kotni brusilnik in kovček z vijaki.

Na parkirnem prostoru v Kanižarici na območju PP Črnomelj je med 14. in 22. uro neznanec vlomil v osebni avtomobil in iz predala armaturne plošče odtujil denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti. Lastnico je oškodoval za okoli 400 evrov.

Kršitev javnega reda in miru v Dolenjskih Toplicah

Okoli 21.30 so policiste poklicali na pomoč iz lokala v Dolenjskih Toplicah, kjer naj bi neznanec s kijem grozil gostom lokala. Policisti so vzpostavili javni red in mir in zbrali obvestila. Po prvih ugotovitvah naj bi 40-letni kršitelj v lokalu porinil enega izmed gostov, ki je padel in se sprl z drugimi gosti. Kasneje naj bi kraj zapustil in se vrnil s kijem, s katerim je grozil, prav tako naj bi gostom grozil z napadom psa, ki ga je imel s sabo. Policisti so zasegli kij, okoliščine pa še preiskujejo in bodo na podlagi zbranih ugotovitev zoper kršitelja ustrezno ukrepali.

Nezakoniti prehodi držane meje

Policisti PU Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Gornje Težke Vode izsledili in prijeli dva državljana Maroka, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Postopki s tujcema še niso zaključeni, so še sporočili s PU Nm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj