torek, 16 aprila, 2024
DomaKronikaUkradli passata, varnostnik zalotil vlomilca, vlomi na Seidlovi

Ukradli passata, varnostnik zalotil vlomilca, vlomi na Seidlovi

Minuli konec tedna je v Dolenjih Skopicah neznanec z dvorišča stanovanjske hiše odtujil osebni avtomobil Volkswagen passat, sive barve, registrskih oznak KKC6-517. Vozilo je bilo odklenjeno, v njem pa kontaktni ključi.

Vlomi in tatvine

V Dobravi pri Škocjanu je 26. 2. popoldne nekdo iz odprtega gospodarskega objekta odtujil kolo in lastnico oškodoval za 300 evrov.

Krški policisti so bili v noči na 27. 2. obveščeni, da je na Cesti krških žrtev varnostnik pri vlomu zalotil storilca. Takoj so odšli na kraj,
27-letnemu osumljencu, državljanu Španije, odvzeli prostost in ga pridržali. Opravili so ogled in ugotovili, da je z lesenim predmetom razbil steklo prodajalne, vstopil v notranjost in odtujil menjalni denar in šest kap. Osumljenca bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

V Dolenji vasi pri Mirni Peči je 27. 2. med 18. in 19.20 nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda povzročena z vlomom.

V noči na 28. 2. je v Cerkljah ob Krki neznanec s strehe objekta odtujil bakrene žlebove in lastnika oškodoval za 300 evrov.

Na parkirnem prostoru na Seidlovi cesti v Novem mestu je 28. 2. nekdo vlomil v dva avtomobila in odtujil mobilni telefon, dokumente, bančno kartico in dve torbi z oblačili. Lastnika ocenjujeta, da sta oškodovana za okoli 250 evrov, so sporočili s PU Nm.

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča