Usoden padec s strehe

Usoden padec s strehe

-
0 1165

V torek nekaj po 12. uri se je v Kostanjevici na Krki zgodila nesreča pri delu. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je 30-letni delavec opravljal dela na strehi skladiščnega objekta. Ko je stopil na strešno ploščo naj bi se ta prelomila in moški je padel z višine okoli šestih metrov. Reševalci so ga oživljali in odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb umrl. Okoliščine nesreče kriminalisti še preiskujejo, kraj nesreče pa so si ogledali tudi preiskovalna sodnica, okrožni državni tožilec in pristojni inšpektor za delo.

Prometna nesreča v Novem mestu

Okoli 7.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na Turkovi ulici v Novem mestu, kjer naj bi se voznik prevrnil z vozilom. Opravili so ogled in ugotovili, da sta bila v nesreči udeležena dva voznika osebnih vozil.
62-letni voznik se je nepravilno vključeval v promet in izsilil prednost 51-letnemu vozniku. Lažje poškodovanega 51-letnega udeleženca nesreče so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Tatvina

Na delovišču v Krškem je med 16. 7. in 17. 7. nekdo z delovnega stroja odtujil električne vodnike. Škode je za okoli 1500 evrov.

Nezakonito prestopili državno mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Črnomelj izsledili in prijeli 13 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci, državljani
Sirije, Iraka, Tunizije, Alžirije, Irana, Afganistana in Pakistana, še niso zaključeni.