Usoden potop mladega glasbenika

0
12461

Slovenska glasbena scena je izgubila mladega talentiranega glasbenika, člana slovenske skupine Diamanti in pihalnega orkestra Trebnje, ki se je smrtno ponesrečil med potapljanjem. Na družbenem omrežju so se mu poklonila številna slovenska znana imena.

V 27. letu starosti je med potopom na dah umrl glasbenik Matej Kravcar, poroča Veseljak. Matej je bil trobentač v skupini Diamanti, ki je bila del oddaje V petek zvečer. Kot poročajo, je Trebanjec junija izvedel svoj magistrski koncert, za sabo pa je imel številna glasbena sodelovanja, med drugim tudi z Gregom Avsenikom, Radijskim orkestrom RTV Slovenija, nastopil pa je celo z duom 2Cellos.

Matej je bil član krajevnega pihalnega orkestra, ki mu je na Facebooku izrazilo sožalje: “Doletela nas je žalostna novica. Preminil je naš član. Izredni trobentač in človek, ki je mnogim vzgled. Ljubezen do morja je vzela njegovo prekratko življenje. Pustil si svoj pečat na mnogih nastopih, posnetkih, druženjih. Tvoja energija je združevala nas in druge okoli tebe. Spomin nate bo ostal za vedno. Matej Kravcar, počivaj v miru in iskreno sožalje domačim,” so zapisali. (24ur.com)

(foto: FB)