petek, 26 aprila, 2024
DomaKronikaUsodna nesreča traktorista. Nesreča tudi v Zloganju

Usodna nesreča traktorista. Nesreča tudi v Zloganju

Ob 8.34 uri se je v naselju Pišece, občina Brežice, občan prevrnil s traktorjem. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč ekipi NMP Brežice pri oskrbi poškodovanega. Zaradi hudih poškodb je traktorist umrl na kraju dogodka, poroča brežiški Regijski center za obveščanje. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 58-letni moški opravljal košnjo trave s traktorjem s pripeto kosilnico. Pri vožnji vzvratno je zapeljal preko
betonskega opornega zidu in z vozilom padel z višine okoli petih metrov. Zaradi hudih poškodb je 58-letni moški umrl na kraju nesreče.

Ob 16.23 uri sta pri naselju Zloganje, občina Škocjan, trčila traktor in osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Škocjan so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator in pomagali pri oskrbi poškodovane osebe reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto, ki so jo pripeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Policisti PP Šentjernej so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je za nesrečo odgovoren 50-letni voznik kmetijskega traktorja, ki je zaradi nepravilne strani vožnje izgubil oblast nad vozilom in trčil v avtomobil 36-letne voznice. Lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti vse okoliščine nesreče še preverjajo.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča