četrtek, 28 marca, 2024
DomaKronikaV bolnišnici umrl udeleženec prometne nesreče

V bolnišnici umrl udeleženec prometne nesreče

V začetku meseca (7. julija) so brežiški policisti obravnavali prometno nesrečo v Mihalovcu. Ugotovili so, da je 18-letni voznik tovornega vozila s pripetim priklopnikom ob vožnji vzvratno trčil v 77-letnega kolesarja, ki je ustavil za tovornim vozilom. Tovorno vozilo je moškega stisnilo ob kamnito ograjo stanovanjske hiše. Hudo poškodovanega so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Včeraj je 77-letni moški zaradi posledic prometne nesreče v bolnišnici umrl. Zoper voznika tovornega vozila iz Hrvaške, ki je nesrečo povzročil zaradi nepravilnega premika z vozilom, bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Kršitelju zasegli avtomobil

Policisti PP Novo mesto so med kontrolo prometa v Šmarjeških Toplicah ustavili voznika osebnega avtomobila Audi A6. Med postopkom so ugotovili, da 27-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran avtomobil, na katerem sta bili nameščeni različni registrskih tablici. Audi A6 so mu zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Vlom

V naselju Gregovce na območju PP Brežice je med 19. 7. in 20. 7. nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil zlat nakit. Lastnica ocenjuje, da je oškodovana za okoli 600 evrov.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Pavičičev (PP Črnomelj) izsledili in prijeli dva državljana Alžirije in državljana Maroka in na območju Bušinje vasi (PP Metlika) državljana Alžirije. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni, so še sporočili s PU Nm.

 

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča