Umoril nosečo žensko in si sodil sam

0
8370

V industrijski coni v Grosuplju so zjutraj odjeknili streli. Moški naj bi lovil žensko, ki se je pred njim zatekla v eno od podjetij. Tam naj bi jo potem tudi ustrelil, po neuradnih podatkih je umrla, on pa naj bi si nato sodil sam.

Po naših neuradnih informacijah naj bi umrla mlajša ženska, podjetnica. Po neuradnih informacijah naj bi bila noseča. Moški, neuradno naj bi šlo za nadlegovalca iz Stične, je po dejanju pobegnil in na območju Polževega storil samomor.

Po prvih ugotovitvah je znano, da je 44-letni državljan Slovenije prišel do 27-letne oškodovanke, ki se je zatekla v bližnjo zgradbo in jo ustrelil. Po dejanju se je osumljenec s kraja odpeljal z osebnim vozilom.

Oškodovanka, ki je bila noseča, je na kraju dejanja kljub zdravniški pomoči umrla, prav tako je umrl tudi njen nerojeni otrok.

Policisti so kmalu po dogodku v okolici izsledili vozilo in osumljenca, ki je imel strelno rano in je prav tako na kraju umrl. Poleg njega je bilo najdeno strelno orožje. Po prvih znanih podatkih njegova smrt ni posledica kaznivega dejanja, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj