V Iv. Gorici razdelili 12.000 mask

0
339

Občina Ivančna Gorica je do danes v lastni režiji priskrbela in razdelila preko 12.000 zaščitnih mask in druge zaščitne opreme za potrebe zdravstvenega osebja, javnih zavodov, prostovoljcev, trgovin, nekaterih podjetij, ki so izrazili potrebo po tem in gospodinjstev v občini. V kratkem bo CZ ponovno poskrbela še za dodatno zaščitno opremo za potrebe VIZ Višnja Gora.

Kot je še povedal župan so v petek nekatera gospodinjstva že prejela drugo posebno izdajo občinskega časopisa Klasje – COVID-19, ki je tokrat opremljeno z eno zaščitno masko na gospodinjstvo. S ponedeljkom, 6. aprila 2020, bo distribucija Klasja z zaščitno masko potekala tudi po vseh preostalih gospodinjstvih v občini.

Župan Dušan Strnad in poveljnik civilne zaščite Jože Kozinc še naprej pozivata vse občanke in občane k doslednemu upoštevanju ukrepov s strani države in lokalne skupnosti ter se zahvaljujeta pri doslednem upoštevanju navodil. Naj tako ostane tudi v prihodnje. Le tako bomo v občini Ivančna Gorica uspešni pri zajezitvi virusa.

Štab Civilne zaščite občine Ivančna Gorica in Občina Ivančna Gorica sta sprejela sklep, da se vsem gospodinjstvom v občini Ivančna Gorica zagotovi vsaj eno zaščitno pralno masko, za večkratno uporabo. Maske bodo gospodinjstva prejela skupaj s posebno številko Klasja, v ponedeljek 6. aprila 2020. (Gašper Stopar)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj