petek, 19 aprila, 2024
DomaKronikaV Krki iskali pogrešano osebo

V Krki iskali pogrešano osebo

Novomeški Regijski center za obveščanje poroča, da so tudi na prvi dan februarja imeli gasilci veliko dela. Ob 15.34 uri so pri Župančičevem sprehajališču v Novem mestu pogrešali osebo. Gasilci GRC Novo mesto so s čolnom pregledali površino reke Krke in skupaj s policisti ter tudi z dronom brežini do jeza pri Ragovem logu. Pogrešane osebe niso našli.

Ob 8.28 so v naselju Kamni potok, občina Trebnje, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Velika Loka so z gasilnikom pogasili ogenj v peči in dimniku ter pregledali okolico.

Ob 10.38 je v naselju Uršna sela v ulici Makute, občina Novo mesto, gorelo pod delovnim pultom v garaži stanovanjske hiše. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Uršna sela so požar pogasili, prezračili prostor in ga pregledali s termovizijsko kamero ter iznesli ožgan delovni pult.

Ob 15.05 je v ulici Šmihel v Novem mestu gorela baraka velikosti pet krat pet metrov. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili požar in pregledali okolico. Baraka je zgorela v celoti.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča