FOTO: V nasprotno smer v smrt

0
678

Na avtocesti Ljubljana–Šentilj, med priključkoma Rogoza in Maribor center, se je zgodaj zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Ena oseba je umrla, dve sta poškodovani.

Nesrečo je povzročil mlajši voznik, slovenski državljan, ki je z veliko hitrostjo trčil v nasproti vozeče osebno vozilo nemških registrskih oznak. Povzročitelj nesreče je umrl, drugi voznik je huje poškodovan, njegova sopotnica pa lažje. Okoliščine in vključen radijski sprejemnik so nanesle, da v nesrečo ni bilo vpletenih še več vozil.

Policisti so medijem posredovali prve ugotovitve: v nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. Ena oseba je umrla, dve sta poškodovani – ena huje, druga lažje. Nesreča se je zgodila zaradi vožnje v nasprotno smer.

Ob 5.58 uri se je na avtocesti Ljubljana–Šentilj med izvozoma Rogoza in Maribor center, zgodila prometna nesreča, kjer sta bil udeleženi dve osebni vozili. V prometni nesreči sta bile dve osebi poškodovani in prepeljani v UKC Maribor, tretja oseba pa je na kraju nesreče umrla. Gasilci JZZPR Maribor so iz osebnih vozil izrezali dve osebi, odklopili akumulator na vozilu, nudili pomoč vlečni službi pri odstranjevanju vozil in posipali z vpojnim sredstvom cestišče, polito z motornimi tekočinami. Obveščene so bile vse pristojne službe.

(Foto: Gasilska brigada Maribor)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj