V nedeljo pri 16°C

0
93

Čeprav je še vedno zima, se narava prebuja in če morda koga iz med nas draži cvetni prah, pa so ta pridne če’belce že v akciji, delajo in cvetnega nabirajo.

Po soncu sonce. Na modrem nebu bo le nekaj visokih prosojnih oblakov. Proti večeru se bo oblačnost od zahoda postopno zgostila, z njo pa bo prišel tudi JZ veter. Temperature bodo še nekoliko višje kot danes. Na JV se bo ogrelo vse do 16 stopinj, tudi drugje po Sloveniji bo pretoplo, saj bo od 14 do 15 stopinj, v Alpskih dolinah do 11 stopinj Celzija.

Marsikje v južni in vzhodni Sloveniji bo JZ veter vztrajal tudi v noči na ponedeljek, zato se bo teden začel z zelo toplim jutrom, okoli 5 stopinj bo. Čez dan bo večinoma oblačno, veter se bo še nekoliko okrepil, a še zdaleč ne bo tako močan kot v začetku tega tedna. Temperature bodo okoli 13 stopinj, na vzhodu, kjer bo nekaj sonca pa vse do 17. V torek nas bo prešla zelo oslabljena hladna fronta, prinesla bo nekaj malega dežja in za kakšnih 5 stopinj nižje temperature. V sredo bo še nekoliko hladneje, pojavljale se bodo šibke padavine, nad 800 metri bo rahlo snežilo.

Jutri bo v Kranjski Gori v okviru Zlate Lisice še slalom. Vremenske razmere za ogled tekme in tudi za smučanje bodo dobre, saj bo večinoma sončno. Zjutraj bo nekaj stopinj pod ničlo, čez dan se bo ogrelo do 9.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj