četrtek, 25 aprila, 2024
DomaKronikaV nesrečah trije poškodovani

V nesrečah trije poškodovani

Na moker ponedeljek so se na območju JV Slovenije zgodile prometne nesreče, v katerih so se poškodovale tri osebe.

Črnomaljski policisti so bili nekaj po 14. uri obveščeni o prometni nesreči na cesti med Tribučami in Črnomljem. Opravili so ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 29-letna voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v avtomobil 59-letnega voznika. Oba udeleženca sta se v nesreči lažje poškodovala. Policisti bodo povzročiteljici nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov uvedli hitri postopek.

Okoli 16. ure se je zgodila prometna nesreča med Metliko in Radovico pri Slamni vasi. Ogled so opravili policisti PP Metlika in po prvih ugotovitvah je 18-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v avtomobil 33-letne voznice, ki je pravilno pripeljala iz nasprotne smeri. Oba udeleženca in 15-letna potnica iz vozila povzročitelja so se v nesreči lažje poškodovali.

Padec motorista

Nekaj po 17. uri smo bili obveščeni o padcu motorista na cesti Novo mesto – Metlika pri Vinji vasi. Policisti so ugotovili, da je 56-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti v ostrem ovinku izgubil oblast nad motorjem, padel in se lažje poškodoval. Poškodovanega motorista iz Nemčije so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča