petek, 29 marca, 2024
DomaKronikaV nesrečah trije poškodovani

V nesrečah trije poškodovani

Ob 16.03 se je na avtocesti pred izvozom Novo mesto-zahod, v smeri Obrežja, osebno vozilo zaletelo v zadnji del tovornega vozila. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, odklopili akumulator na osebnem vozilu, nevtralizirali razlite motorne tekočine in počistili cestišče ter nudili pomoč avtovleki in policiji. V nesreči se ni nihče poškodoval.

Ob 11.50 se je na Novomeški cesti v Straži zgodila prometna nesreča z osebnim vozilom, ki se je prevrnilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, usmerjali promet, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi dveh oseb in nalaganju vozila na vozilo avtovleke ter počistili cestišče. Reševalci NMP Novo mesto so poškodovani osebi prepeljali v SB Novo mesto.

Ob 6.19 je v naselju Jelovec, občina Sevnica, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, vozilo postavili na kolesa, ga izvlekli na cestišče, preprečili iztekanje motornih tekočin in v potok postavili bariere za preprečevanje onesnaženja. Reševalci NMP Sevnica so eno poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

(foto: PIC)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča