V nesreči slovenskega avtobusa 40 poškodovanih

0
1371

Okoli 12.30 ure se je na na južnem kraku avtoceste pred Dunajem zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bil udeležen slovenski avtobus (AVRIGO) in tovorno vozilo. Po zadnjih informacijah je bilo v nesreči poškodovanih 40 ljudi.

Informacijo o nesreči je za DolenjskaNews potrdila Metka Jelinčič Maraž iz Avriga in dodala, da je bilo na njihovem avtobusu 46 potnikov iz italijanskega Vidma. Voznik avtobusa je slovenski državljan, ki pa ni huje poškodovan, je še povedala Jelinčič Maraževa. Na kraj nesreče je že odpeljal drugi Avrigov avtobus.

Po poročanju avstrijskih medijev so najmanj štiri osebe huje poškodovane, 25 ljudi je lažje poškodovanih. Najhuje se je v nesreči poškodoval voznik avtobusa, ki je po trku padel iz vozila, poročajo avstrijski mediji. Na polnem avtobusu so bili potniki stari med 40 in 50 let.

Nesreča se je zgodila na odseku avtoceste A2 (Grimmenstein/Seebenstein), ko naj bi avtobus trčil v tovorno vozilo. Avtocesto so zaprli, posredujeta dva reševalna helikopterja in več reševalnih vozil.

(foto: screenshot)

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj