sobota, 3 junija, 2023
DomaKulturaV Nm avdicija za muzikal Chicago

V Nm avdicija za muzikal Chicago

Zavod Novo mesto in Kulturni center Janeza Trdine razpisujeta avdicijo za sodelovanje v slavnem muzikalu Chicago. Kot eden najuspešnejših broadwayskih muzikalov, ki je nastal leta 1975. Prvo premiero koncertne izvedbo Chicago v Kulturnem centru Janeza Trdine pod KCJT produkcijo, napovedujejo v novembru 2022.

Zgodba muzikala Chicago je čudovit spektakel o ljubezni, prevari, izdaji, intrigah, rivalstvu ter prijateljstvu. Na vsakem koraku postreže s številnimi pevskimi in plesnimi točkami. Muzikal je od premiere leta 1975 doživel nešteto ponovitev in novih produkcij, tokrat bo prvič predstavljen v KCJT produkciji Kulturnega centra Janeza Trdine. Umetniški vodja je koordinator za kulturo, Matevž Novak, producenta predstave sta Bojan Bencik in Domen Bohte, koreografija pa je pod taktirko Mojce Horvat.

V Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu načrtujejo premiero in prve ponovitve v novembru 2022 ter tudi gostovanja po Sloveniji. S tem razlogom Zavod Novo mesto ter Kulturni center Janeza Trdine razpisujeta avdicijo za vse, ki bi želeli v muzikalu nastopati. Na avdicijo vabita pevke in pevce, ki jim plesno znanje ni tuje. Iščejo vloge za soliste ženske in moške, ki imajo odrske izkušnje ter pevsko – plesni zbor z odrskimi izkušnjami. Pogoji so predznanje, talent in dobra fizična pripravljenost.

Za vse zainteresirane je razpis oziroma prijava vidna na spletni strani www.kcjt.si, z vsemi kontakti ter pogoji sodelovanja. Rok za prijave je 16. februar 2022. Predvideni datum avdicij pa je 12. marec 2022.

Prijavnica in razpis z vsemi informacijami ter kontakti se nahaja na spletni strani Zavoda Novo mesto, RAZPIS IN PRIJAVNICA . (https://www.kcjt.si/lepa-kcjt-produkcija/muzikal-chicago ). Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov: chicago@novomesto.si

Podobni članki

Anketa tedna

Ali kdaj v živilskih trgovinah kupite izdelke, ki so zaradi roka znižani do 50%?

  • da (61%, 415 Votes)
  • vedno (22%, 146 Votes)
  • nikoli (14%, 98 Votes)
  • me ne zanima (3%, 18 Votes)

Total Voters: 677

Loading ... Loading ...

Najbolj popularno