V požaru umrla ena oseba

0
2244

Nekaj po 14.30 so bili policisti obveščeni o požaru stanovanjske hiše v kraju Žalostna gora. Gasilci so med interveniranjem v goreči hiši našli žensko, ki ni kazala znakov življenja. Nudili so ji prvo pomoč, vendar je
ženska kljub temu umrla. Novomeški kriminalisti nadaljujejo s preiskavo, ugotavljanjem vseh okoliščin in vzroka za nastanek požara. Vzrok smrti ženske bo znan po opravljeni sanitarni obdukciji. Po nestrokovni oceni je v požaru nastalo za okoli 20.000 evrov premoženjske škode.

Ob 14.33 uri je na Žalostni gori v Mokronogu, občina Mokronog-Trebelno, gorela stanovanjska hiša. Gasilci PGD Mokronog, Sveti Križ in Trebelno so pogasili požar v stanovanjski hiši, ki je v celoti uničil pritličje objekta. V hiši so našli nezavestno osebo, ki so ji gasilci nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so ob prihodu nadaljevali z nudenjem pomoči, vendar neuspešno, poroča novomeški Regijski center za obveščanje. O dogodku so bile obveščene vse pristojne službe.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj