Kje v sredo brez elektrike in vode

0
91

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v sredo dne 23. 5. 2018:

– od 7:30 do 15:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VEL. SLATNIK 1;

– od 8:00 do 14:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GRADIŠČE PRI ŠENTJERNEJU;

– od 19:30 do 23:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠMARJEŠKE TOPLICE , TP HOTEL ŠMAR. TOPLICE .

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v sredo dne 23. 5. 2018 od 8:00 do 9:00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ZAJČJI VRH.  V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Komunala Sevnica obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Sevnica, območje Zajčja gora, Pot na Zajčjo goro, Ledina, Krulejeva ulica, Bohorska ulica in zgornji del Ribnikov, da bo v sredo, 23.5.2018, predvidoma med 8. in 12. uro, motena oskrba s pitno vodo zaradi rednih vzdrževalnih del na omrežju.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj