V sredo še nekaj oblakov, potem sonce

0
82

Sreda bo oblačna, tu in tam bo skozi oblake posijalo sonce, najpogosteje se bo to zgodilo na Primorskem. Predvsem v popoldanskem času bo nastalo nekaj manjših in res kratkotrajnih ploh. Dnevne temperature bodo za kakšno stopinjo ali dve nižje od današnjih. Na Primorskem bo nekje 12, 13 stopinj, na JV 8, na Štajerskem in v Prekmurju bo 9, stopinjo več bo v Ljubljani. Najmanj bo na Koroškem in Gorenjskem, okoli 5 stopinj.

Razmere v gorah bodo jutri že nekoliko ugodnejše, saj bo nekaj sonca. Vseeno pa bodo prevladovali oblaki, zato svetujemo, da z obiskom počakate do četrtka, ko se bo povsem zjasnilo. Jutri bo nastalo nekaj snežnih ploh, vetra bo malo, v noči na četrtek bo prehodno zapihal zmeren severni veter.

V noči na četrtek se bodo oblaki umaknili in četrtek bo povsem sončen. Jutro bo nekoliko bolj sveže, čez dan bo prijetnih 11 stopinj. Veliko sonca bomo imeli tudi v petek, popoldne bo na nebu že nekaj oblakov. Sončno vreme bo prav tako prevladovalo v soboto, ampak oblakov bo še malce več kot v petek. Zjutraj bo temperatura pod ničlo, popoldne bo blizu 15 stopinj, še za nekaj stopinj topleje pa bo po trenutnih napovedih v nedeljo in ponedeljek.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj