sobota, 20 aprila, 2024
DomaKronikaV štirih nesrečah štirje poškodovani

V štirih nesrečah štirje poškodovani

Ob 16.18 je na cesti Gradac–Krasinec pri naselju Kapljišče, občina Metlika, kolesar trčil v osebno vozilo. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče in pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanega do reševalnega vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika so na kraju oskrbeli poškodovanega kolesarja in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 16.12 je v Naselju heroja Maroka v Sevnici voznik osebnega vozila zbil peško. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali pri oskrbi ponesrečene in prenosu do reševalnega vozila, posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč Policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo prepeljali v UC Brežice.

Ob 14.12 sta na Trgu svobode v Sevnici trčili osebni vozili. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, pomagali pri oskrbi ponesrečenca in prenosu do reševalnega vozila, posuli cestišče z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč Policiji pri usmerjanju prometa. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo prepeljali v ZD Sevnica.

Ob 7.58 sta v naselju Zagradec, občina Ivančna Gorica, trčila osebno in tovorno vozilo. Posredovali so gasilci GB Ljubljana in PGD Stična, ki so zavarovali kraj in odklopili akumulator. Poškodovano osebo so prevzeli reševalci in jo odpeljali v bolnišnico.

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča