V streljanju ena oseba mrtva, prijeli več osumljencev

0
1418

Mariborski policisti obravnavajo streljanje pred stanovanjsko hišo v okolici Vurberka. V streljanju je ena oseba umrla, policisti pa so vsem osumljenim odvzeli prostost. Vodenje ogleda sta prevzeli preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Policijska uprava Maribor je sporočila, da so bili okoli 3. ure zjutraj obveščeni o streljanju pred stanovanjsko hišo v okolici Vurberka.

Na kraj dogajanja so kmalu po obvestilu prišli policisti in reševalci, a žal prepozno. Ob njihovem prihodu je ena oseba že umrla.

O dogodku sta bili obveščeni dežurna preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta prevzeli vodenje ogleda. Policisti so posredovali zelo malo informacij, prav tako nam niso podali števila prijetih osumljencev. Ker s preiskavo in zbiranjem obvestil še nadaljujejo, bo več znanega v prihodnjih dneh.

Časnik Večer poroča, da naj bi po njihovih neuradnih informacijah zaradi strelnih ran umrl sin moškega, ki naj bi se ukvarjal z izterjevanjem dolgov. Strelski obračun sicer naj ne bi bil povezan z očetovim poslom. (24ur.com)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj