V tragični nesreči umrl 25 – letni policist

0
9038

V prostorih krške policijske postaje se je v garderobi, nekaj pred 6. uro, zgodila tragična nesreča s strelnim orožjem. 21-letnemu policistu se je v nepojasnjenih okoliščinah sprožilo strelno orožje, ki je bilo usodno za 25-letnega policista. Nekaj po 7. uri so PU Nm iz brežiške Splošne bolnišnice obvestili, da je 25-letni policist za posledicami poškodb umrl, je pojasnil Janez Ogulin, direktor PU Nm. Policista nista domačina, prihajata namreč iz drugih policijskih postaj. Na PP Krško sta prišla 1. oktobra letos.

S PU Nm so še zapisali: Globoko pretreseni in prizadeti vas obveščamo o tragični nesreči, v kateri je življenje izgubil naš 24-letni sodelavec s PP Krško. Nesreča s strelnim orožjem se je zgodila danes, v prostorih omenjene policijske postaje.

Svojcem in vsem policistom, ki so bili v času tragične nesreče na policijski postaji, v teh težkih trenutkih nudimo vso potrebno podporo in psihološko pomoč. Prav tako poteka intenzivna preiskava vseh okoliščin dogodka.

Boštjan Lindav, v.d. generalnega direktorja Policije in Janez Ogulin, direktor Policijske uprave Novo mesto, sta se sestala z družino preminulega in ji izrekla iskreno sožalje ter podporo.