V&F: Eko kmetija Kukenberger, vrhunsko domače po pošti v ohlajenem zaboju

0
1088

Na kmetiji je lepo, vsaj tako gre pesem, pa čeprav vemo, da je na kmetijah veliko dela. Ampak res lepo je, ko obiščete Ekološko kmetijo Kukenberger na Gorenjih Ponikvah pri Trebnjem. Zakaj, boste vprašali? Prvič zato, ker boste lahko izbirali med vrhunskimi domačimi mlečnimi izdelki in drugič, ker boste začutili nevsiljivo, odkrito prijaznost domačih. Toni Kukenberger je mlad in uspešen kmet, sirar z vizijo in neverjetno prilagodljivostjo, inovativnostjo. V teh nič kaj prijaznih časih, ko živimo z omejitvami, je Toni skupaj z družino in zaposlenimi, strankam ponudil oz. olajšal nakup njihovih izdelkov.

So prvi in edini slovenski ponudnik prehrambenih izdelkov, ki omogoča sistem povratne embalaže. S ponovno uporabo pripomoremo k varovanju okolja in zmanjševanju količine odpadkov. Izdelke dostavljajo v termobox-ih, ki dobro zadržujejo temperaturo. Izdelki so tako v času dostave v izoliranem, hlajenem okolju, zaradi česar se ne pokvarijo. V notranjosti zaboja je namreč hladilno sredstvo. Več o Kmetiji Kukenberger in možnosti naročanja boste našli na njihovi spletni strani in FB profilu. 

In še nekaj, v zadnjih dneh se veliko govori o vitaminu D, ki je še kako pomemben za naše telo, odpornost. Med najbogatejšimi prehranskimi viri vitamina D so tudi mlečni izdelki!

Srečna nagrajenca, ki sta pravilno odgovorila na vprašanji sta Bojanka in Robert. S hitro pošto bosta prejela termox-a odličnih dobrot Eko Kmetije Kukenberger. Čestitke in hvala tudi vsem ostalim za sodelovanje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj